Aardehuizers druk met voorbereiding open dag en Harmonie-optreden

Zaterdag 23 juni is het zover. Dan verzilveren de winnaars van de Top2000 Popquiz hun prijs met een optreden bij de Aardehuizen van de Olster Harmonie en slagwerkgroep.  Dat vraagt heel wat van de organisatoren.

Het is niet niks in december spontaan het hele dorp uitnodigen voor een optreden van de Olster Harmonie in je achtertuin. Wat begon als een spontane uitnodiging in de euforie van het winnen van de Popquiz, wordt nu snel realiteit. En daar komt een hoop bij kijken! Voldoende rondleiders, voldoende activiteiten en natuurlijk voldoende lekkere hapjes en drinken voor een onbekend aantal gasten. Gelukkig hebben de Aardehuisburen inmiddels behoorlijk wat ervaring met het rondleiden van geïnteresseerden en het verzorgen van hapjes en drankjes voor een paar honderd gasten. Het belooft dus een vrolijke en muzikale middag te worden met voor iedereen genoeg te zien en te beleven.

Gevarieerde muziek

In de Aardehuiswijk verheugt jong en oud zich in ieder geval nu al op de geweldige “vuilnisbakken-act”  van de slagwerkgroep van de Olster Harmonie. En gezien het grote aantal popquiz deelnemers dat in december de hits van ABBA en Michael Jackson meezong belooft het een gezellige middag te worden.  De Olster Harmonie heeft aangegeven met een gevarieerd muzikaal programma te komen, met mooie mix van Top2000 hits, zwoele Zuid-Amerikaanse Tango en ook wat meer traditioneel Harmoniewerk. Ook hier voor elk wat wils.

Alle Olsternaren uitgenodigd

Een flink deel van de inwoners van Olst heeft inmiddels een uitnodigingsflyer in de brievenbus gekregen. Voor wie die gemist heeft, liggen er nog voldoende exemplaren bij de Bökkers Mölle en Goede Buren. Op de flyer, maar ook op de posters die her en der in het dorp hangen is het programma voor 23 juni te vinden.

Iedereen is welkom voor koffie en thee vanaf 13.30 uur. Er is tot 17:00 uur een open huizen-route, er zijn kinderspeurtochten en spelletjes, rondleidingen en natuurlijk hapjes en drankjes. Dat programma wordt onderbroken als de Olster Harmonie en de slagwerkgroep spelen, tussen 15.00 en 16.00 uur op het veld bij ’t Middenhuis. Na het optreden is er dus opnieuw gelegenheid tot rondkijken bij de Aardehuizen, maar de bezoekers kunnen ook gewoon nog wat nagenieten van het optreden met een drankje en hapje.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie