Aanmelden voor voetballen bij Wijhe ’92

Foto : Wijhe'92

Al zijn er dit seizoen nog een aantal competitiewedstrijden te gaan, zo zijn we ook alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Daarom is het voor jongens en meisjes, heren en dames die het komend seizoen bij Wijhe ’92 willen gaan voetballen, van belang om je op tijd in te laten schrijven als lid!

Graag zo spoedig mogelijk, zodat wij rekening kunnen houden met de indeling en een juiste opgave kunnen doen van het aantal jeugd- en seniorenteams waarmee Wijhe ’92 het komend seizoen de competitie ingaat. Men kan zich laten inschrijven via het aanmeldingsformulier, deze is te verkrijgen en te downloaden van de website www.wijhe92.nl

Wanneer men zich wil laten overschrijven van een andere club naar Wijhe ’92: Doe dit dan zo snel mogelijk, want de inschrijving moet voor 15 juni bij de KNVB binnen zijn.

Mocht je verdere informatie willen, dan kun je ook terecht bij:

· Johan Nijland (jeugd) 06-57735264

· Miranda Tiebot (dames) 06-21598469

· Hennie Koekoek (senioren) 06-31233452

Zoals het er nu uitziet gaan we het komende seizoen bij Wijhe ’92 weer de competitie in met een zondag vrouwenteam, een 25+ vrouwenteam (7×7), die op woensdagavond hun wedstrijden spelen en een meisjesteam onder 19 op zaterdag. Bij Wijhe ’92 kun je als meisje dus echt in een meisjesteam spelen.

Lijkt het jouw leuk om met deze “stoere meiden” te gaan voetballen, dan verzoeken wij de dames en meisjes zich zo snel mogelijk te laten inschrijven als lid, zodat wij met een nog ruimer aantal speelsters per team de competitie in kunnen gaan. Als kennismaking mag je gerust een aantal malen meetrainen. Dit geldt ook voor het G-voetbalteam.

Verder zijn er binnen de seniorenafdeling ook mogelijkheden met een aanbod van andere voetbalvormen. Zo is er een 35+ en 45+ team, die hun wedstrijden (7×7) in toernooivorm spelen op de vrijdagavond. Ook hier kun je je voor opgeven!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie