Jarige Tuinexpo Salland introduceert nieuwe elementen

Leestijd: < 1 minuut

‘Secret Garden’ is bundeling van buitenleven en bourgondisch genieten

Als je twintig jaar lang een evenement als Tuinexpo Salland organiseert en je telkens bijna tienduizend bezoekers naar Luttenberg lokt, dan doe je vast wel iets goeds. Betekent dat dan ook dat je op de automatische piloot te werk gaat? Nee, zeker niet! De Stichting Manege Luttenberg weet als geen ander dat je iedere editie moet proberen nieuwe elementen toe te voegen. Dit jaar (22-24 februari) komt de vernieuwing onder andere via de ‘Secret Garden’.

Dat klinkt natuurlijk spannend en mysterieus. De organisatie doet echter geen moeite te verhullen wat het nieuwe fenomeen inhoudt. “De bedoeling is dat we een plein met foodtrucks en andere ambassadeurs van lekker eten creëren. Zie het maar als onze knipoog naar het gevoel van buitenleven. Een tweede terras waar je gezeten aan een picknicktafel heerlijk kunt zitten, relaxen en genieten”, vertellen Ineke Mollink en Els Tijs namens de organisatie.

‘Secret Garden’ combineert streekproducten, bourgondisch genieten, ambachtelijke productie en culinaire fijnproeverij. Voor deze eerste editie zijn onder andere de volgende bedrijven vastgelegd: Van Jan, Cater-Beter, Jet’s Kaas enzo, Brunsel Beef, Eversdal, Bakkerij Van der Most en Groot Antink. “We hebben hoge verwachtingen”, geven de dames aan. “Je biedt het publiek echt iets extra’s. Een bezoek aan Tuinexpo Salland wordt steeds meer een dagje uit.”

Meer informatie over data, tijden, locatie en standhouders vind je op www.tuinexposalland.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer