Midwinter Jägermeister Moddertocht 2018 in aantocht

Leestijd: < 1 minuut

Voor de derde keer inmiddels organiseren wij rond de kortste dag in december traditioneel de OWsome bikers Midwinter Jägermeister Moddertocht 2018, kortweg Jägermeistertocht.

Grootste uitdaging voor ons is wederom alle deelnemers een mooi stukje IJsselland te laten zien dat niet tot de standaard groene MTB route hoort en ook dit jaar zijn we er in geslaagd om een geheel nieuwe track toe te voegen.

Na de pelotonstart bij café Ruimzicht op zaterdag de 22e, vertrekken de deelnemers, jong en oud, om één uur ’s middags voor een tocht van circa 35 of 50 kilometer.

Halverwege de route is staat er een stop gepland bij JWD Markvoort, waarna de weg vervolgd wordt terug richting het vertrekpunt, alwaar het welverdiende kruidenbittertje al ijs- en ijskoud klaarstaat om aan alle deelnemers geserveerd te worden en dat is tevens het startschot voor een bruisende afterparty dat meestal tot in de vroege uurtjes doorgaat.

OWsome bikers en NTFU-leden betalen 5 euro, overige deelnemers 7 euro; inschrijven kan vanaf 12:00 uur.

Dus komt allen zaterdag 22 december met of op de mountainbike naar de Boskamp en mis Sallands gezelligste toertocht niet!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer