Prijswinnaars Hallowiejeweek 2016

Leestijd: 2 minuten

Tijdens de Hallowiejeweek waren er diverse “wedstrijden”, zoals leukst verklede kind(eren) tijdens de Lampionoptocht, de Straatversierwedstrijd, het Letterspelwedstrijd en de mooiste kraam uitstalling of etalage.

Leukst verklede kind(eren) tijdens de Lampionoptocht
1e prijs Luca en Julian Ruiter
2e prijs Mila Colenbrander
3e prijs Mariel Disterhof

De prijzen kunnen opgehaald worden bij Electro Centrum aan de Langstraat te Wijhe.

Prijswinnaars Hallowiejeweek 2016
Foto: 1e prijs winnaars Luca en Julian Ruiter

Mooist versierde straat/huis
De onafhankelijke jury die beoordeelde op de creativiteit, zelfgemaakte versiering en uitstraling heeft in haar wijsheid gekozen voor De Molenstraat. Ook was er veel lof voor de Veerstraat en de Nieuwstraat. De prijs is een grote taart aangeboden door Bakkerij Jolink.

Prijswinnaars Hallowiejeweek 2016
Foto: de Molenstraat

De mooist versierde kraam of uitstalling/etalage
Door ondernemers wordt de mooiste kraam, uitstalling of etalage gekozen. Deze is gewonnen door Gallerie Brasserie 1703. De prijs is eeuwige roem en een halve pagina aangeboden in de HuisaanHuis/Reklamix door de HuisaanHuis/Reklamix.

Het “Letterspel”
De zin die gemaakt moest worden luidde: “De herfst geeft mooie gekleurde plaatjes in de natuur maar ook regen en storm”. De prijswinnaars zijn:

1e prijs: Een bon aangeboden door GrandEst 58 gewonnen door: Regina en Xander Bosch
2e Prijs: Een mand gevuld met lekkers aangeboden door Party Restaurant Lokate gewonnen door: Stijn Fruhling.

Doordat er 2 mensen de Hallowieje Commissie gaan verlaten is de organisatie op zoek naar 2 nieuwe leden die de commissie weer compleet maken en de 5e Hallowiejeweek willen organiseren. U kunt contact opnemen met: Tiny Bergevoet 06-40403025. Gastvrij Wijhe dankt iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan een zeer geslaagde Hallowiejeweek! Zonder de hulp van alle vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest. Op naar volgend jaar!

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer