De Bibliotheek mee op vakantie

Leestijd: < 1 minuut

De zomerperiode is voor velen bij uitstek de tijd om een mooi boek te lezen. Al op vakantie of geen tijd voor een bezoek aan eigen Bibliotheek? De Bibliotheekpas is nu geldig in elke Bibliotheek in Nederland. Ook biedt de Bibliotheek e-books aan die altijd en overal te downloaden zijn. De deuren van de Bibliotheek Salland staan de gehele zomer op de gebruikelijke openingstijden open. Op de zaterdagen is het zelf-service in de Bibliotheek in Olst en is er geen medewerker aanwezig.

Gratis lenen in heel Nederland
Op vakantie in eigen land? Neem de Bibliotheekpas en een geldig legitimatiebewijs mee. Wie lid is van de Bibliotheek, kan nu gratis lenen in heel Nederland onder de noemer ‘gastlenen’. Daarnaast levert de Biebpas korting op bij vele uitjes en attracties in het hele land. Kijk op www.voordeelmetjebiebpas.nl.

E-books, altijd en overal
Het grote voordeel van e-books is dat ze niets wegen, wat vooral handig is voor op vakantie. Bibliotheekleden kiezen uit ruim 10.000 e-books die te downloaden zijn op telefoon, tablet of e-reader. E-books lenen via de Bibliotheek kan altijd en overal, zelfs vanaf het vakantieadres. Ga naar www.bibliotheek.nl/ebooks. Ook is er deze zomer weer het cadeautje van de Bibliotheek voor leden en niet-leden; de gratis VakantieBieb-app. Een leuke selectie van populaire e-books gratis te lezen op tablet of telefoon t/m 31 augustus 2016. Zie www.vakantiebieb.nl

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer