Huishoudbeurs in teken van ‘bont’

Leestijd: < 1 minuut


Van 13 tot en met 21 februari 2010 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Het centrale themaplein van het grootste consumentenevenement voor vrouwen staat in het teken van ?Bont?. Hiermee wil de Huishoudbeurs laten zien hoe werelds de Nederlandse vrouw van nu eigenlijk is.

 

Tijdens Huishoudbeurs 2010 verzorgt WOMEN Inc. op de beursvloer diverse talkshows rondom ?Bont?.

 

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen produceert WOMEN Inc. op zaterdag 13 februari, de openingsdag van Huishoudbeurs 2010, WOMEN Inc.@Huishoudbeurs. Dit is een special edition talkshow over de zowel bejubelde als verguisde multi-etnische maatschappij. Een panel van betrokken en bevlogen vrouwen uit alle lagen en uithoeken van de samenleving gaat het gesprek aan met volksvertegenwoordigers Sadet Karabulut (SP), Rita Verdonk (TON), Fatima Elatik (PvdA), Ageeth Telleman (D66) en Mirjam Sterk (CDA). 

Naast de talkshow op de openingsdag, verzorgt WOMEN Inc. tijdens de Huishoudbeurs drie mini-talkshows op maandag 15 februari, woensdag 17 februari en vrijdag 19 februari over de doorslaggevende keuzes die bekende vrouwen maakten om te komen waar ze nu zijn. Onder anderen Barbara Barend, Georgina Kwakye, Catherine Keyl, Noraly Beyer, Diana Matroos en Agnes Jongerius geven acte de présence tijdens de mini-talkshows.

 

De Huishoudbeurs wordt van 13 februari tot en met 21 februari 2010 gehouden in Amsterdam RAI. Meer informatie is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer