Gerard Elferink; Diekschoever van het jaar 2010

Leestijd: < 1 minuut


Gerard Elferink is al jaren lid van de vereniging ; Zaterdags na de optocht ben je hier meestal wel even, maar met name op zondagmiddag het kleintje carnaval ben je vaak hier met je gezin, genietend van de gezelligheid. Ook vanmiddag ben je hier weer, maar dat heeft ook nog een andere reden, aldus Prins René de Eerste, bestuur en ledenC.V. de Diekschoevers

 

 

We hebben met medewerking van je vrouw Erna jou hier naar toe gelokt, want we hebben nog een appeltje met je te schillen:

Voordat je wethouder werd in Raalte, was je actief in de Wijhese politiek. Daar heb je je altijd met hart en ziel ingezet voor de Wijhese gemeenschap. Hiervoor willen we je  bedanken, vooral omdat nu je Wijhe hebt moeten verlaten voor  je baan als wethouder van Raalte.

Daarnaast ben je in de tijd dat je al in Raalte werkt de Diekschoevers nooit vergeten! Want als er in de optocht van Raalte een wagen uit Wijhe voorbij komt, op de plek waar B&W van Raalte staan opgesteld , sta jij daar met je kiel van de Diekschoevers aan en laat je iedereen in Raalte zien dat je een Wijhenaar bent! Ook dit jaar weer. Fantastisch!

   

M ede voor dit feit en alles wat je voor de gemeenschap van Wijhe hebt gedaan heeft het bestuur besloten om jou, Gerard Elferink, dit jaar uit te roepen tot Diekschoever van het jaar 2010.  

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer