Jonny Hollander neemt ‘Een pont vol’ in ontvangst

Leestijd: < 1 minuut


Zaterdagmiddag was het druk voor boekhandel Korten in Olst. Veel genodigden hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging aanwezig te zijn bij de presentatie en overhandiging van het boek ?Een pont vol? aan voormalig wethouder Jonny Hollander. Hij maakte als wethouder en inwoner van Welsum dagelijks gebruik van de pont.

Steffie Schoemans interviewde de mensen  en schreef de verhalen. Eddy Koekkoek maakte er de passend foto?s bij. Uitgeverij en ontwerpbureau Diepenmaat uit Dieren zag de meerwaarde ervan in en heeft met veel plezier meegewerkt aan de realisatie van het boek.

 

Drieënvijftig verhalen met bijpassende foto?s vormen samen een prachtig overzicht. Het is een boek geworden met achtergrondverhalen van gebruikers van het pontveer Olst-Welsum.  Doordat ook de actualiteit een plek in de verhalen kreeg, is het meteen een soort jaarboek van het leven in de IJsselstreek.

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer