Vijfde IJsselloop warm maar zeer succesvol

Leestijd: < 1 minuut


Met een record aantal inschrijvingen, stralend weer en een volle Brink was de vijfde editie van de Salland Verzekeringen IJsselloop in Deventer een overdonderend succes. Bijna 2.200 mensen schreven zich in om over de 1,5 kilometer, 10 kilometer of 10 Engelse mijl mee te doen aan de loop, die sinds de eerste editie in 2006 elk jaar verder is gegroeid. Aan de bedrijvenloop deden 77 businessteams mee. Ook het publiek was rijkelijk aanwezig in de binnenstad van Deventer en op het parcours aan weerszijden van de IJssel. Veel deelnemers moesten door het onverwacht warme weer wel stevig op hun tanden bijten. Met name de 10 Engelse mijl lopers hadden het zwaar, op het traject tussen Bolwerksmolen en A1.

 

Hoofdsponsor van het Deventer loopevenement was Salland verzekeringen. De regionale zorgverzekeraar was blij met het grote aantal mensen dat zondag meedeed aan IJsseloop.

Salland hoopt dat met dit soort evenementen mensen geïnspireerd raken om op sportief vlak het beste uit zichzelf te halen. De zorgverzekeraar is daarom ook volgend jaar weer als hoofdsponsor van de partij. 

 

Uitslagen: alle uitslagen zijn te vinden op http://www.ijsselloop.nl/uitslagen.html

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer