49ste editie van de Jong Wesepe ploegwedstrijden

Leestijd: < 1 minuut


Dit jaar vindt de 49ste editie van de Jong Wesepe ploegwedstrijden op 24 oktober wederom plaats op de Weseper enk. De wedstijdvelden liggen vlak buiten Wesepe aan de weg richting Heeten . Hierbij zullen 40 ploegers in verschillende categorieën strijden om de eer van beste ploeger. Maar zoals elk jaar zal ook iemand weer naar huis gaan met de troostprijs die bestaat uit een schop en vele adviezen voor volgend jaar. De eerste ploegen gaan om 11 uur de grond in,  en de laatste gaan er rond 3 uur weer uit. Na een kritisch oog van de jury vind om 16.30 uur  de prijsuitreiking plaats in de nabij gelegen feesttent.

In de feesttent is er de gelegenheid voor een drankje en een warme hap. Rond de klok van 1 uur gaan we terug in de tijd door te ploegen met ouderwetse paardenkrachten. Een groep enthousiaste mannen die met ploeg en paard een aardige  ?voor? kunnen neer leggen. Dit jaar is in Ierland Stefan Scheur tijdens het EK ploegen als 3e geëindigd. Stefan heeft al meerdere jaren meegedaan in Wesepe, en dit geeft maar weer aan dat het niveau tijdens deze ploegwedstrijden in erg hoog is. Kortom reden genoeg voor jong en oud om gezellig langs te komen.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer