Spectaculair jubileumconcert van Olster harmonie

Leestijd: < 1 minuut


Afgelopen weekend vond in Sporthal de hooiberg het jubileumconcert plaats van de Olster harmonie. De Olster harmonie verzorgde samen met dansers van gymnastiekvereniging OSV ?95, de Stichting Muziekonderwijs Olst-Wijhe en The Basement Bluesband uit Nijverdal een spectaculaire avond.

 

Gedurende de avond kon het publiek genieten van twee (selectie) dansgroepen van OSV die dansten op ?The Phantom of the Opera? en ?Fame?.  De kinderen van het kinderkoor van de Stichting Muziekonderwijs zongen een K3-hitmix en een medley uit Kinderen voor Kinderen met begeleiding van de Olster Harmonie.

 

Ondertussen lieten de kleuters van OSV zien hoe ze kunnen dansen op deze leuke muziek. Het orkest van de Olster Harmonie speelde uit haar eigen repertoire ook nummers samen met The Basement Bluesband zoals Umbrella en een Blues Brothers Medley.

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer