De Regiotaxipieten delen uit

Leestijd: < 1 minuut


De provincie Overijssel wil meer mensen kennis laten maken met de Regiotaxi. Zaterdag 20 november delen Regiotaxipieten chocoladeletters uit in het centrum van Raalte. Regiotaxi Overijssel heeft zaterdagmiddag 20 november een verrassing voor het winkelende publiek in Raalte. Twee Regiotaxipieten delen cadeautjes en pepernoten uit. Ook hebben zij voor iedereen een chocolade ?R?. De provincie wil met deze actie de aandacht vestigen op voordelen van de Regiotaxi en laten zien hoe fijn en gemakkelijk het is om met de Regiotaxi naar de stad te gaan.

Reizen met de Regiotaxi is erg eenvoudig en handig. Dat kunnen mensen nu zelf gratis ervaren, want de Regiotaxi geeft 250 gratis probeerkaarten weg. Het kaartje is een retourtje en is geldig tot en met 1 maart 2011 in de regio’s Salland, Vechtdal en Noordwest-Overijssel. Wilt u kans maken op een kaartje of meer weten over de Regiotaxi? Kijk dan op www.regiotaxi.overijssel.nl of haal de folder bij uw gemeente.

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer