Ludieke lintjesregen voor mantelzorgers in Wijhe

Leestijd: < 1 minuut


Vandaag gaan verpleegkundigen en verzorgenden van Carinova naar mantelzorgers in Wijhe om hen te onderscheiden voor het vele belangrijke werk wat zij dagelijks verrichten. Ook wethouder Cor van den Berg ontvangt, als mantelzorger, een lintje om 9.00 uur bij zijn moeder thuis. De verpleegkundigen en verzorgenden willen met deze actie hun erkentelijkheid tonen voor de inzet en de prettige samenwerking met de mantelzorgers in Wijhe. Het is een spontaan initiatief wat binnen het team Verpleging&Verzorging Wijhe-centrum recent opkwam.

Als mantelzorger heeft u mogelijk de zorg voor iemand die chronisch ziek is of iemand met geheugenproblemen. Het kan echter ook de zorg zijn voor uw kind met een beperking of mogelijk ben je jonge mantelzorger. Als jonge mantelzorger heb je bijvoorbeeld de zorg voor je ouders of voor een inwonende opa of oma.
In de gemeente Olst-Wijhe is de Stichting Vrijwillige Thuiszorg actief in mantelzorgondersteuning.
In de overige gemeentes voert Carinova Mantelzorgondersteuning deze belangrijke taak uit.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer