Collecteweek Nationaal MS Fonds zoekt 6.400 mensen

Leestijd: < 1 minuut


Het Nationaal MS Fonds is op zoek naar collectanten : 16.000 in totaal. We hebben al 9.600 mensen op de been die in de week van 21 t/m 26 november 2 uurtjes tijd vrij maken om geld in te zamelen. Ben jij 1 van de 6.400 mensen die we nog zoeken? Want wat zou het mooi zijn als we voor iedere persoon met MS één collectant hebben zodat onderzoek naar deze onvoorspelbare ziekte door kan gaan en we programma?s kunnen blijven ontwikkelen die mensen vanuit een positieve aanpak leren om te gaan met hun ziekte.

Als je niet uitkijkt gaat de angst voor achteruitgang een leven met MS beheersen. Daarom financiert het Nationaal MS Fonds onderzoek naar MS en ontwikkelt ze programma?s die mensen leren om te gaan met hun ziekte. Altijd vanuit een positieve insteek door uit te gaan van de mogelijkheden die je als mens met MS hebt.

Het Nationaal MS Fonds ontvangt geen subsidies van de overheid en is volledig afhankelijk van donaties, giften en sponsoren. Ook ú kunt het Nationaal MS Fonds steunen door een gift over te maken naar giro 5057 te Maassluis.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl
Wilt u zich aanmelden als collectanten? Neem contact op met Sylvia Santbergen tel. nr. 06 ? 34780077 of Toke en Paula Keilholtz tel. nr. 0572 356152, coördinatoren van de collecte in  de gemeente Raalte-Heino

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer