Verschillende activiteiten op het programma bij Sportclub Overwetering

Leestijd: < 1 minuut


Rond kerst en oud en nieuw heeft Sportclub Overwetering zoals gebruikelijk verschillende activiteiten op het programma staan, waaronder het traditionele jeugdtoernooi voor voetballers.
De voetbalpupillen van Sportclub Overwetering komen op donderdag 29 december tegen elkaar uit in het Oliebollentoernooi. Dit toernooi voor de D, E, F en 4 tegen 4 pupillen vindt plaats in sporthal de Hooiberg en duurt van 8.00 tot 18.00 uur

Op donderdagavond 29 december vanaf 19.45 uur vindt het mixhandbaltoernooi plaats voor alle senioren teams, A-jeugd, vrijwilligers, scheidsrechters, trainers, sponsoren en bestuur in sporthal de Hooiberg.
Na afloop een gezellig samenzijn in het sportcafé.

Op 29 en 30 december wordt de oliebollenactie gehouden, waarbij oliebollen huis aan huis worden bezorgd in Olst, Boskamp en Den Nul.

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 8 januari in het clubhuis van Sportclub Overwetering.
De receptie wordt om 11.00 uur als vanouds voorafgegaan door voetbalwedstrijden tussen de huidige selectie en oud-spelers van het eerste elftal. Ook worden handbalwedstrijden gespeeld tussen de huidige selectie en oud-speelsters van het 1e handbalteam. De handbalwedstrijden worden gespeeld in sporthal de Hooiberg en beginnen om 10.30 uur.
De receptie met de traditionele boerenkoolmaaltijd begint om 12.00 uur.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer