Zzp Café is broedplaats voor lokale projecten

Leestijd: 2 minuten


?Sinds de vorige bijeenkomst zijn wij door meerder personen benaderd die geïnspireerd zijn door onze netwerkborrel en er graag meer uit willen halen. Dit zullen wij waar mogelijk natuurlijk ondersteunen? aldus de initiatiefnemers van het Zzp Café Olst-Wijhe. Op donderdag 21 juni (16:00?18:00 uur) staat de 2e netwerkborrel op de planning bij Grandcafé `t Spoc. Tijdens deze borrel staat informeel kennis maken met collega-ondernemers weer centraal. Een leuke bijkomstigheid die ontstaan is > Het Zzp café blijkt een broedplaats voor nieuwe regionale initiatieven.

?Naar aanleiding van de 1e bijeenkomst merkten we dat er opvallend veel potentiële zzp’ers rondlopen die de stap nog niet durven te maken. Gevestigde ondernemers zijn vooral blij dat er eindelijk een mogelijkheid is om met regionale collega-ondernemers in contact te komen. Een gevolg hiervan zou een duurzame samenwerking tussen zzp’ers (en organisaties) kunnen zijn wat meer werkgelegenheid in de regio betekend. Immers er is genoeg talent in onze gemeente!?

?Leuk ook om te zien dat we steeds vaker benaderd worden door organisaties en zzp’ers die geïnspireerd zijn en verder willen bouwen aan hun eerste eigen zaak of lokale activiteit / dienst. Wij zullen aandacht blijven geven aan startende zzp’ers, de hindernissen/kansen van ondernemen en het opzetten van een regionaal netwerk. Daarom gaan we de komende tijd o.a. kijken naar de mogelijkheid van een ?Online Marktplaats? waar zzp’ers relevante diensten en producten (voorbeeld: een overbodige printer) kunnen aanbieden. Wellicht kan dit ook een plek worden waar regionaal relevant nieuws, evenementen en opdrachten (vanuit organisaties) geplaatst kunnen worden?.

Het programma voor de 2e bijeenkomst is enigszins aangepast: Op ?De Zeepkist? neemt Jeroen Komen v/d ABN AMRO plaats die meer verteld over Your Business Banking (lenen, sparen, verzekeren en leasen). Jetze de Witte is namen Accountantskantoor Smid aanwezig voor vragen omtrent de Belastingdienst. Tevens zal het concept ?Online Marktplaats? worden toegelicht en kan hierna informeel geborreld worden met collega-ondernemers. Toegang is gratis en aanmelden kan via: http://www.zzpcafe.com

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App Salland1