Hans Flierman neemt afscheid van de St.Aloysiusschool-Boskamp

Leestijd: 2 minuten


Vanochtend is directeur Hans Flierman in alle vroegte door een motoragent op de Eikelhof aangehouden.Hij moest vandaar op een wielrennersfiets,op een mooi versierde wagen, naar de school.Groep begeleidde meester Hans met versierde fietsen!Zestien jaar geleden had hij bij zijn aantreden aangegeven dat hij regelmatig op de fiets naar school zou komen,dat was niet helemaal gelukt vandaar dat hij nu al fietsend richting zijn Aloysiusschool moest.Op de fraai versierde speelplaats werd hij hartelijk ontvangen door alle kinderen en vele ouders!

Het feestprogramma begon in de speelzaal van de school waar hij diverse eigen gemaakte kunstwerken van de kinderen ontving! Daarna ging het feest verder met het thema kleur en afscheid.Van te voren kregen de kinderen een kleur toegewezen en met deze kleur werd een afscheidsschilderij gemaakt en werd een tegel op de speelplaats met betonverf ingekleurd.Tevens werd er een afscheidslied ingestudeerd.Tussen de middag werd er heerlijk gesmuld van de pannenkoeken!

Daarna was er in het dorp een speurtocht/vossenjacht! Het feestprogramma werd afgesloten met een afscheidsdans,een afscheidslied en een groepsfoto met de kinderen en de gemaakte schilderijen.Meester Hans hield daarna nog een toespraak en kwam met een verrassing?.nieuwe schoolshirts!!Al met al een geslaagd afscheid van een zeer gewaardeerde directeur!

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer