Collecte Verenigd Comité Wijhe 2 april t/m 13 april 2013

Leestijd: < 1 minuut


Door de troonswisseling op 30 April dit jaar wordt Koninginnedag 2013 een hele bijzondere dag. Niet alleen op 30 April zullen er diverse activiteiten zijn. Ook in het weekend ervoor zullen er activiteiten zijn die te maken hebben met dit bijzondere jaar. Hoe en wat hopen wij binnenkort te kunnen mededelen. Om dit bijzondere jaar rond 30 april op de gezellige Wijhese manier vorm te geven zal het Verenigd Comité Wijhe ook dit jaar collecteren voor Koninginnedag op dinsdag 30 april en zeker niet te vergeten voor de Dodenherdenking op zaterdag 4 mei.

De opbrengst van deze collecte is van essentieel belang om al de activiteiten die rond Koninginnedag en 4 mei worden georganiseerd mogelijk te maken. Ook dit jaar hopen we op een mooie opbrengst, zodat deze bijzondere Koninginnedag dit jaar uitbundig gevierd kan worden van ?s morgens vroeg tot ?s avonds laat met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud. Zo is er een bijzondere tentoonstelling over het Koninklijk Huis en Koninginnedag 2003 in de Nicolaaskerk. Zijn er sportieve activiteiten voor de jeugd, is er muziek, cabaret, vuurwerk? teveel om op te noemen. Binnenkort valt het programmaboekje weer bij iedereen in bus. Bewaar hem goed zodat u precies weet wat, wanneer en waar er wat te doen is in Wijhe. Alvast bedankt voor uw gift.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer