Wandelaars SW4D Fit behalen einddoel

Leestijd: < 1 minuut


Na het overweldigende succes van vorig jaar was er dit jaar weer de mogelijkheid deel te nemen aan de groepstrainingen van Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse. De
Groepstrainingen waren bedoeld voor wandelaars die graag één dag of meerdere dagen achtereen 20 kilometer wilden lopen, maar nog niet echt goed wisten hoe de voorbereiding moest verlopen.

Op zaterdag 7 september werd er gestart met een kennismakingsdag bij Vital Centre Raalte.  Na de kennismakingsdag zijn de groepstrainingen gestart, waarbij de deelnemers toewerkten naar hun einddoel. Tijdens de zes wekelijkse trainingen werden de deelnemers onder deskundige begeleiding van wandeltrainer Jan Jonkman en sportmasseur André Nijenhuis klaargestoomd om de SW4D fluitend en zonder blessures de 20 kilometer van de SW4D uit te lopen. En met succes! De deelnemers hebben allemaal de Sallandse Wandelvierdaagse uitgelopen, zijn van plan om allemaal te blijven wandelen en zijn volgend jaar weer van de partij tijdens de zevende editie van de Sallandse Wandelvierdaagse.  Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse is een samenwerking van Raalte Gezond!, Fysio Therapie Salland, Vital Centre, Olympisch Netwerk Overijssel, Nobach Schoenen & Podologie, Salland Zorgverzekeringen en SW4D.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer