Wegen Van Norel en Overwetering scheiden na dit seizoen.

Leestijd: 2 minuten


De wegen tussen trainer Henk van Norel en Overwetering scheiden na dit seizoen. Dit is besloten in onderling overleg tussen de trainer en Overwetering. Beide partijen gaven aan na dit seizoen te willen stoppen met de samenwerking. ?Niet door problemen, maar na 3 jaar is het mooi geweest? onderbouwd van Norel in een reactie. Meestal na 3 seizoenen scheiden tegenwoordig de wegen tussen een trainer en een club met af en toe een uitschieter na een vierde seizoen. ?? Je kunt ook te lang bij een vereniging blijven al is de keuze wanneer je stopt natuurlijk altijd moeilijk?? Ik heb al verschillende clubs gehad in het verleden en je ziet dat na 3 seizoenen vaak besloten word om te vernieuwen.

Elkaar recht in de ogen kijken
“Ik heb de afgelopen 3 seizoenen een hele mooie samenwerking gehad met Overwetering en het is mooi dat je nu elkaar recht in de ogen kunt kijken en samen dit besluit kan nemen.?? Ik heb met veel plezier de afgelopen seizoenen gewerkt bij Overwetering met mooie resultaten het kampioenschap in de 3de klasse en de handhaving in de 2de klasse van vorig seizoen en doel is om dit seizoen ook te handhaven in de 2de klasse??.

Een fijne club met veel jonge spelers
Voor zichzelf ziet van Norel het wel wat volgend seizoen op zijn pad komt. “Na 30 jaar trainer te zijn geweest ben je natuurlijk wel wat selectiever bij welke club je instapt. Voor mij is heel belangrijk dat ik een fijne club  heb waar jonge spelers zijn waar ik nog wat uit kan halen. En als de vereniging goed georganiseerd is met een goede accommodatie dan maakt het mij niet uit wat voor niveau de ploeg speelt. ” Het gevoel dat het plaatje klopt en dat ik een uitdaging zie zal voor mij bepalend seizoen of ik bij een vereniging in stap ja of de nee. “Ik heb nu bij Overwetering een leuke groep met een mooie accommodatie en hoop dat ik aan het eind van het seizoen met een mooi resultaat mijn tijd bij Overwetering kan afsluiten.??

Overwetering speelt morgen in een uit wedstrijd tegen Stevo.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer