2e plaats Beste Bouwer van Nederland 2018 Bouwbedrijf Hoogeslag Marienheem

bron:pixabay.com

Voor de derde keer op rij organiseerde de vergelijkingswebsite bouwnu.nl de verkiezing van de Beste Bouwer van het Jaar. In de categorie ‘10 tot en met 49 reviews’ heeft Bouwbedrijf Hoogeslag uit Marienheem in 2018 gemiddeld een hoge beoordeling gekregen van kopers van nieuwbouwwoningen: “Voor iedereen die bouwt voelt een bouwperiode als een spannende periode. Daar zijn we ons terdege van bewust.”
De uitreiking van deze felbegeerde prijzen vond do. 7 februari plaats in het BouwBeurs Nieuwscafé, de stand van vakblad De Aannemer.

Door klanten beoordeeld
Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende punten een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.
Bouwbedrijf Hoogeslag aan het woord
Richard Pronk: “Er moet door de koper veel gekozen, besloten en bepaald worden en het gaat in de meeste gevallen om veel geld. Daar zijn we ons terdege van bewust. Wij nemen dit gegeven dan ook van begin af aan serieus en werken er naartoe dat elke oplevering een ‘feestje’ wordt waarbij de verwachtingen overeenkomen met het eindresultaat (=kwaliteit). Kopers moeten voelen dat er geen barrière is om kritische vragen te stellen gedurende het hele traject. Ze moeten zich gehoord voelen en gerust worden gesteld dat hun zorg wordt omgezet in tevredenheid…’het komt goed!’”

Beste Bouwer 2018 (10 tot en met 49 reviews)
1e plaats: M2 Bouw uit Dedemsvaart
2e plaats: Bouwbedrijf Hoogeslag uit Marienheem
3e plaats: kwadraat bouw uit Leerdam

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie