Schrijf café Deventer Oud en Nieuw

Leestijd: < 1 minuut


Op 4 februari is er weer een inspirerend schrijfcafé ! Op woensdagochtend kun je heerlijk creatief schrijven in de Deventer bibliotheek. Een mooie ontmoetingsplek, waar je met elkaar schrijft en deelt. In 2 uurtjes neemt Petra Kremer, gecertificeerd docent creatief schrijven, je mee op schrijfreis en kun je je heerlijk onderdompelen in schrijven, lezen en luisteren naar elkaar. Ze biedt een gevarieerd aanbod van speelse schrijfopdrachten. Niet moeilijk; vooral heel erg leuk en inspirerend! Het thema voor het schrijfcafé in februari is ?Schrijven op weg naar je hart?. We laten ons inspireren door de prachtige landen van de Atlas van de Belevingswereld. En we maken een labyrinth. Ook zeker ga je met een gedicht naar huis, en oefenen we met het maken van een blog!

Je hoeft geen ervaring te hebben met creatief schrijven, iedereen kan het. En ik wordt, met dt mag! Heb je altijd al een gedicht, rondeel, elfje of een Haiku willen maken? Dan ben je in het Deventer Schrijf café op de juiste plaats! Doordat het schrijf café in de Deventer bibliotheek is, kun je direct boeken lenen die je inspireren en helpen om creatief te schrijven.

Het schrijfcafé is iedere eerste woensdag van de maand, in de prachtige bibliotheek in Deventer. De eerstvolgende is op woensdagochtend  4 februari 2015 a.s. van 10.00 uur tot 12.00 uur.  De kosten zijn ? 15,- inclusief 2 consumpties. Het is de bedoeling dat je zelf een pen, papier en/of laptop/tablet meeneemt.

Meer info op:

http://www.obdeventer.nl/agenda1/51-schrijfcafe-door-petra-kremer

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer