Overwetering wint efficiënt met 4-0 van SC Enschede

Leestijd: 2 minuten


Vooraf was het een droomuitslag maar uiteindelijk een verdiende 4-0 overwinning voor de Olstenaren. In een duel van hoog niveau was het Overwetering die het best met de kansen kon omgaan. Overwetering begon met 6 spelers die afwezig waren door blessures en vakantie. Maar de plekken werden goed opgevangen door de invallers. Overwetering kwam na goed voorbereiden door Mo Kifeta via nieuwkomer bram de haas op 1-0. Beide ploegen creëerde kansen maar vlak voor rust maakte Mo Kifeta zelf de 2-0 voor de thuisploeg. Dit was ook de ruststand.

Na rust gooide Sportclub Enschede het tempo omhoog om te proberen de aansluitingstreffer te forceren, maar de achterhoede van Overwetering stond goed deze middag ondanks soms bibberende momenten maar keeper Sven Hafkamp redde vandaag regelmatig zijn ploeg met knappe reddingen. Kevin van Rumt maakte het feestje nog completer voor de groen gelen uit Olst. Hij zette de 3-0 op het scorebord. Waarna Ino Pormes na zijn invalbeurt koelbloedig de 4-0 maakte nadat hij 1 op 1 stond met de keeper. De scheidsrechter floot af waarna het vreugdefeestje losbarstte op de tribunes en op het veld. Overwetering wint zijn eerste wedstrijd in de 2de klasse J met 4-0 .

Trainer Henk van Norel straalde na afloop van de Overwinning van zijn ploeg. Het is geweldig hoe de ploeg zich geknokt heeft. De ploeg is heel effectief geweest vandaag. Maar het had ook 5-3 kunnen zijn hun hebben ook de kansen gehad maar hebben nog niet echt een afmaker die wij vandaag wel hadden. Maar Sportclub Enschede is een goede ploeg en die gaan hun punten nog wel pakken deze seizoen

Volgende week mag Overwetering tegen Stevo ?Het zal geen makkelijke wedstrijd worden want Stevo is gedegradeerd uit de 1ste klasse, maar daarom is het geen ploeg die we moeten onderschatten. Ik heb de ploeg ook gezegd dat de mentaliteit de vechtlust en het spel wat we vandaag op de mat hebben gelegd volgende week ook tegen Stevo moeten doen?.

Overwetering staat na deze 1ste wedstrijd aan kop in de 2de klasse J.

Beluister het hele interview met trainer Henk van Norel na afloop van de wedstrijd hier:

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer