1953 de musical in 100% Musical

Leestijd: < 1 minuut


Tijdens de maand Maart zal 100% musical terugduiken in de geschiedenis. We gaan terug naar 1953. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 vond de watersnoodramp plaats. Deze ramp wordt nu vertolkt in een musical met een elf-tallige cast. Ben Cramer en Joke de Kruijf zijn onder andere castleden in deze productie. En in musicalwereld betekenen deze namen niet niets.
Ben Cramer kent iedereen door nummers als De Clown, Zai Zai Zai en nog veel meer. Op musical gebied konden mensen hem zien in producties als Aida, Beauty and the Beast en Op hoop van zegen. Joke de Kruijf kent men uit o.a. The Phantom of the Opera of Chicago.

100% Musical stelt de gehele maand maart aandacht aan deze musical. Ben Cramer zal aan het woord komen, net als Joke de Kruif en Filip Bolluyt en misschien zelfs ook nog de producent Michael van Hoorne.

Hou  100% musical in de gaten voor mogelijke prijsvragen en interessante artiesten en voornamelijk boeiende informatie over deze alles vernietigende ramp.

Dus luister elke dinsdag in Maart naar 100% musical tussen 19.00-21.00 uur op Airplayradio

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer