14-jarige Schalkhaarse fietsster onder tractor

Bij maaiwerkzaamheden komt dinsdagochtend een 14-jarige inwoonster van Schalkhaar bekneld onder een tractor. De politie vermoedt dat de werknemer bij het achteruitrijden de jonge fietsster over het hoofd heeft gezien.

De hulpdiensten rukten massaal uit richting de N344, de Rijksstraatweg tussen Deventer en Apeldoorn. Ook de hulp van een traumahelikopter werd ingeroepen die landde in het weiland naast De Worp grenzend aan het fietspad naast de weg.

Het meisje is naar het ziekenhuis vervoerd en de politie doet, samen met de arbeidsinspectie, onderzoek naar de situatie. De bestuurder van de tractor, die de maaiwerkzaamheden uitvoerde, is voor ondervraging overgebracht naar het politiebureau.

Foto: Robert Jan Leerink

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer