12e Wandel4daagse Wijhe

 

Wandelvierdaagse 29 mei tot en met 1 juni 2018.

De voorbereidingen voor de 12 e wandel-4-daagse zijn in volle gang. De organisatie heeft weer een paar routes vernieuwd. Dit jaar is de 4-daagse van 29 mei tot 1  juni. De start is elke avond bij Cafe het praothuus, behalve de woensdag, dan vertrekken we vanaf de Wijhese veerpont.

Iedereen kan meedoen aan de Wijhese wandelvierdaagse, alleen of met een groep. Groepen moeten zich vooraf aanmelden, dit kan tot 14 mei 2018. Groepen bestaan uit ministens 10 personen, hiervoor zijn de kosten € 3,50 euro per persoon. U kunt een inschrijfformulier aanvragen door een mailtje te sturen naar wandelvierdaagsewijhe@yahoo.com. Het ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren DA Drogisterij Bourquin, Langstraat 66 te Wijhe. De meeste verenigingen en basisscholen in Wijhe hebben al een brief hierover ontvangen, waarbij het inschrijfformulier is bijgevoegd. Mocht u deze brief gemist hebben, of mocht u ook met een groep mee willen doen, vraag dan nu het inschrijfformulier aan via het e-mailadres.

Voor Individuen is deelname € 4,50 en zij kunnen zich inschrijven tot vlak voor de start op de eerste avond, dinsdag  29 mei. Voor elke deelnemer ligt er op vrijdag een madaille klaar.

Ook dit jaar is de woensdag weer de speciale avond. Alle wandelaars vertrekken die avond vanaf de Veerpont in Wijhe, Dan gaan we met zijn allen naar de overkant. Dat is weer een nieuwe uitdaging! Wilt u niet alle avonden wandelen, geen probleem, u meld zich bij de start en wandel 1 of 2 avonden mee, gewoon omdat het leuk en gezond is.

Kom, zet uw beste beentje voor en meld u aan voor de wandel-4-daagse van Wijhe!

Voor een aantal klussen tijdens de vierdaagse kunnen we nog vrijwilligers gebruiken. Wie ons een avond wil helpen kan zich aanmelden via bovenstaand e-mail adres.

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie