Zuiderduin Masters wildcard voor Sven Groen


De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft bekendgemaakt dat de 16 jarige darter Sven Groen uit Wijhe komend editie van het prestigieuze en enigste tv toernooi in Nederland de Zuiderduin Masters mag deelnemen.

Sven Groen is een van de darters die een van de 3 laatste Wildcards heeft gekregen  bij de jeugd . Namens de organisatie om mee te doen.
Dit is gebeurd na uitgebreid overleg tussen de organisatie van de Zuiderduin Masters en  de Nederlandse Darts Bond .Dit jaar is een plek binnen de Nederlandse selectie als  belangrijkste criterium gebruikt voor plaatsing Zuiderduin Masters 2011. Met betrekking tot de leeftijden zijn de NDB reglementen gehanteerd.  En daardoor mag Sven  in de week van  9 tot 11 december meestrijden op dit toernooi.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer