Zorggroep Apeldoorn (ZGA-team) winnaar 31e Nacht van Welsum

Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag 15 februari vond de 31e Nacht van Welsum plaats. Een volleybal toernooi voor teams van vrienden, collega?s, buren etc. waarin tot de late uurtjes doorgespeeld wordt. Het beloofde bij voorbaat al spannend te worden, want de volledige top 4 van de voorgaande editie hadden zich weer aangemeld. Na twee spannende halve finales, ging de finale tussen Op de stropdas en Zorggroep Apeldoorn (ZGA team ? de winnaar van vorig jaar.  De eerste set ging relatief gemakkelijk naar het ZGA team, de tweede set ging lang gelijk op, maar wist het ZGA team uiteindelijk met een set stande van 27-25 naar zich toe te trekken.  De strijd om de derde en de vierde plek ging tussen De Molsbuurt en Smash.nl. Beide wisten één set te winnen, Smash.nl won de beslissende derde set en werd daardoor derde, De Molsbuurt vierde.

Naast het volleyballen werd er door elk team ook gedart . Ook hier was er een spannende strijd. De uitslag:

Zillerthaler wintervolleyers
Poef
ZGA-team

De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagd toernooi en wil alle spelers, sponsoren, vrijwilligers en publiek bedanken voor de inzet en gezelligheid!

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!