-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Zondag 7 november in Salland Sport: Weer een dubbele aflevering

Vandaag twee uitzendingen van Salland Sport. Tussen 14:00 en 18:00 uur de reguliere zondagmiddag uitzending met o.a. live verslag, nabeschouwingen en tussenstanden. Tussen 19:00 en 22:00 uur wordt de Eredivisiewedstrijd Ajax – Go Ahead Eagles inclusief een voorbeschouwing.

Qua amateurvoetbal vandaag live Heino – Voorwaarts in de 1E en Go Ahead Deventer – Wesepe in de 5E live in de uitzending. Ook hebben we nabeschouwingen met vertrekkend trainer Ozan Ihtiyar van SV Mariënheem die vandaag speelt tegen TVV uit. Ook spreken we Alex Booij over zijn wedstrijd met Broekland vanmiddag thuis tegen Heeten. Daarnaast spreken we ook trainer Sander Poll van SC Overwetering over hun uitwedstrijd tegen Warnsveldse Boys.

Ook hebben we een handbalnabeschouwing. Harry Stoeten speelde vanmiddag uit tegen HV Zwolle en won met 14-34. We bellen hem vanmiddag voor een nabeschouwing. Puntenloos Overwetering speelde thuis tegen koploper HVBS. In de rust stond de ploeg uit Olst nog voor. Uitslag werd uiteindelijk 19-22 verlies. We spreken over de wedstrijd met Hans Reukers. Tot slot beschouwen we na met Marjolien Roessink van Wesepe. Zij verloren gisteren met 38-26 van CVO.

Daarnaast spreken we rond half 5 met Marco van Amersfoort. Hij is mede initiatiefnemer van de skate- en BMX baan in Wijhe. In de winter zal het terrein gebruikt worden voor een ijsbaan. Het komt op het terrein waar nu al de ijsbaan ligt.

Natuurlijk hoor je ook het sportnieuws van deze week, live tussenstanden van de amateurvoetbal, updates en de uitslagen en standen van verschillende sporten in Salland.

Heb je een tussenstand live vanaf het veld? App het door naar 0572-360188 en wij zullen het benoemen op zender!

Luisteren? Dat kan via 105.1 (Raalte), 105.7 (Olst-Wijhe) en 107.3 FM (Deventer), DAB+ en natuurlijk via www.salland1.nl

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer