14.6 C
Deventer
maandag, oktober 18, 2021

Zondag 3 oktober in Salland Sport

Om 14:00 uur live in Salland Sport op Salland1 de wedstrijden RKHVV – Rohda Raalte en NEO – Wijhe’92. Verder voetbalnabeschouwingen met Sander Poll van Sc. Overwetering over hun uitwedstrijd tegen Vaassen en met trainer Martijn de Vogel van VV Heino die vanmiddag thuis spelen tegen Tubantia. Ook hoor je de samenvatting en nabeschouwingen van RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles.

Voor Kwiek was de handbalcompetitie al van start gegaan. Sinds dit weekend zijn de overige handbalteams ook aan de competitie gestart. We bellen voor een nabeschouwing met Helma Meijerman van Sportvereniging SDOL en Harry Stoeten van Handbal Heeten over de derby die zij gisteren tegen elkaar speelden met een wel heel spannend einde. Ook bellen we met Marjolien Roessink van Sportclub Wesepe over de wedstrijd Wesepe DS1 – Handbal Voorwaarts DS2.

Verder ook nog een interview met Otto Cazemier. Hij is voorzitter van DSC afdeling Nordic Sports. We spreken met hem over de Marathon Steden3hoek toer.
Natuurlijk hoor je ook het sportnieuws van deze week, live tussenstanden van de Eredivisie en amateurvoetbal en de uitslagen en standen van verschillende sporten in Salland.

Heb je een tussenstand live vanaf het veld? App het door naar 0572-360188 en wij zullen het benoemen op zender!

Luisteren? Dat kan via 105.1 (Raalte), 105.7 (Olst-Wijhe) en 107.3 FM (Deventer), DAB+ en natuurlijk via www.salland1.nl

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,874VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer