-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Zondag 14 november in Salland Sport

Vanaf 14:00 uur is Salland Sport er weer. Qua amateurvoetbal helaas geen live verslag. Er zijn vandaag weinig live wedstrijden. Wel beschouwen we na met Robert Slinkman van Diepenveen. Zij speelden donderdag hun bekerwedstrijd tegen Ommen. Daarnaast speken we verlengend trainer Jan Willem van Schooten van VV Lettele over zijn verlenging en de seizoenstart van de club.

Ook hebben we een handbalnabeschouwing. We bellen speelster Pauline Nijboer van Wijhe’92. Zij speelden gisteravond tegen Zeeburg. Ook bellen we Freddy Wolterink van HHZD. Vanmiddag spelen zij tegen HCL. Tot slot bellen we keepster Naomi Schiphorst van HV Lettele die gisteren tegen Voorwaarts speelden.

Daarnaast spreken we Erik van Luttikhuizen over de eerste 12 wedstrijden van Go Ahead Eagles. We blikken terug en vooruit op dit seizoen van de Deventer club met hem. Ook blikken we terug op Ajax – Go Ahead Eagles met een samenvatting en nabeschouwingen.

Natuurlijk hoor je ook het sportnieuws van deze week, live tussenstanden van de amateurvoetbal, updates en de uitslagen en standen van verschillende sporten in Salland.

Heb je een tussenstand live vanaf het veld? App het door naar 0572-360188 en wij zullen het benoemen op zender!

Luisteren? Dat kan via 105.1 (Raalte), 105.7 (Olst-Wijhe) en 107.3 FM (Deventer), DAB+ en natuurlijk via www.salland1.nl

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer