4.3 C
Deventer
zaterdag, december 4, 2021

Zondag 10 oktober in Salland Sport

Om 14:00 uur live in Salland Sport op Salland1 de wedstrijden TVC 28 – Rohda Raalte en Wijhe’92 – Grol. Verder voetbalnabeschouwingen met Hans en Djordi van der Hoop. Vader en zoon treffen mekaar vandaag in de wedstrijd Brummen – ABS. We spreken ze beide na de wedstrijd. Ook gaan we nabeschouwen met Alex Booij van Broekland.

Ook hebben we weer handbalnabeschouwingen. We bellen voor een nabeschouwing met aanvoerster Mirjam Lamers van Nieuw-Heeten. Zij speelden gisteren de derby tegen SDOL. Daarnaast bellen we met trainer Tim Bloemen van Broekland en speelster Kim Boerdam van Wijhe’92.

Verder ook nog een interview met Jeannette Lezwijn van volleybalvereniging Avior. Zij hebben na jaren een nieuw clubgebouw. Ook hebben we een interview met Chantal Herms. Zij is Wijkmakelaar Sport en Bewegen in Deventer.

Natuurlijk hoor je ook het sportnieuws van deze week, live tussenstanden van de amateurvoetbal, Formule 1 updates en de uitslagen en standen van verschillende sporten in Salland.

Heb je een tussenstand live vanaf het veld? App het door naar 0572-360188 en wij zullen het benoemen op zender!

Luisteren? Dat kan via 105.1 (Raalte), 105.7 (Olst-Wijhe) en 107.3 FM (Deventer), DAB+ en natuurlijk via www.salland1.nl

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer