Zomerfeesten Wesepe groot succes

Afgelopen vrijdag trapten ze af in Wesepe met hun jaarlijkse tentfeest. Gemoedelijk en gezellig drommen de mensen bij elkaar en doen sociale contacten op, genieten van de muziek en de vele evenementen. Het feest duurde nog tot zondagavond.

Schuin achter de kerk is het feestterrein waar geroezemoes klinkt achter, wellicht het mooiste laantje van het dorp; de Ds. E. Kreikenlaan. Bij binnenkomst van Wesepe word je al verwelkomt met vrolijke vlaggetjes en aan bijna iedere woning van het knusse dorp hangt een feestvlag.

Voor ieder wat wils, voor jong en oud, omlijst met muziek en een gemoedelijke sfeer. Van kinderspellen tot een bad-eendenrace, van water-volleybal tot aan muziek-bandjes op het podium.

Ook diverse kermisattracties waren te vinden op het feestterrein en niet te vergeten de grote feesttent. Deze was vrijdagavond afgeladen en een mooie muziekquiz werd gehouden afgesloten met gezellige muziek.

Zaterdag is het de dag van de cross. Van de grasmaaier-race tot aan brommers en auto’s, het ruim opgekomen publiek vermaakte zich kostelijk onder geweldige zomerse omstandigheden.

Op de slot-zondag vervolgde het feest met een schutterskoning en veel live-muziek. Onder geweldige zomerse omstandigheden was het Wesepe zomerfeest een enorm groot succes met een strakke organisatie en heel veel bezoekers…

Marcel Middelveld
Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,012VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer