“Zaterdag om 10 uur gooien we alles open”

Door de strenge lockdown zit heel Nederland al weer een tijdje dicht. De besmettingen nemen toe terwijl de aantallen op de ic’s nagenoeg gelijk blijven. Reden genoeg voor de Binnenstadsmanager Peter Brouwer om een petitie te starten om zo de stad weer open te krijgen.

Een petitie moet er voor gaan zorgen dat de horeca, winkels en bioscopen weer open gaan vanaf zaterdag. Komende vrijdag is er namelijk weer een nieuwe persconferentie waarin duidelijk zal gaan worden of er wel of geen gehoor wordt gegeven aan de petitie.

“Ik vind dat de ondernemers weer moeten gaan doen waar zij goed in zijn, namelijk ondernemen”, aldus Deventer Binnenstadsmanager Peter Brouwer. “Ondernemers horen niet stil te zitten. Met deze petitie willen wij er voorzorgen dat de winkels en horeca weer open mogen”.

Zaterdag alles open

Naast dat de petitie al meer dan 20.000 keer getekend is, gaan de winkels en horeca gelegenheden in zowel Deventer, Raalte en Zwolle om 10 uur open. Met deze campagne willen ze de nadruk leggen op dat alles veilig open kan. Iedereen zal er voor zorgen dat de gasten veilig ontvangen kunnen worden. Dit door middel van mondkapjes, de 1,5meter afstand en een maximaal aantal personen.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer