Zangeres Ellen Jannink overleden

De 51-jarige Ellen Jannink is afgelopen dinsdag om het leven gekomen. De zangeres uit Den Nul laat een man en drie dochters na.

Jannink stond vooral bekend als zangeres van meerdere rockbands uit de regio Salland. De laatste jaren was Jannink voornamelijk solo aan het werk. Dit leverde in september haar laatste nummer op. In totaal bracht Jannink zes nummers uit en was zij een graag geziene gast in radioprogramma’s van onder meer Salland1.

In 2018 kwam Jannink lelijk ten val bij een mountainbike ongeluk. Met meerdere botbreuken en kneuzingen, was de zangeres meerdere maanden uit de running. Hier herstelde zij wonderwel van en pakte al gauw het zingen weer op. Dit resulteerde in haar nummer “Dat komt door jou”, dat in meerdere hitlijsten te vinden was.

3 Comments

  1. ellen wat ben ik geschrokken van je overlijden, er zijn leuke en zeker mooie optredens geweest”met optredens samen wij. wens de man en 3 dochters heel veel sterkte in deze oh zo moeilijke tijd, in mijn hart blijf je beslist voort bestaan,

Geef een reactie