Workshop fotografie voor kinderen

Op woensdagmiddag 10 mei organiseert het HOFtheater samen met fotograaf Maeike Blauw twee workshops fotografie voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. De workshops vinden plaats in Sporthal Hoogerheyne in Heino. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

Kennismaken met Cultuur
In het kader van Kennismaken met Cultuur organiseert het HOFtheater ieder voorjaar diverse culturele en creatieve workshops voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Hiermee wil het HOFtheater kinderen stimuleren creatief aan de gang te gaan. Dit voorjaar hebben er al diverse workshops en lessenseries plaatsgevonden, o.a. bij Ralda, Atelier Bertina en Talentlicht.

Workshop Fotografie
Tijdens de workshop fotografie leren kinderen hoe ze nog betere en mooiere foto’s kunnen maken. Ook gaat ze spelen en tekenen met licht. Ze krijgen tijdens de workshop heel veel tips. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een smartphone of camera meenemen.

Maeike Blauw
De workshops worden gegeven door Maeike Blauw. Deze fotograaf komt uit Heino en is gespecialiseerd in portretfotografie, bedrijfsfotografie, interieurfotografie en trouwfotografie. Ze heeft ruime ervaring met het geven van workshops aan kinderen, dit doet ze onder andere op basisscholen.

Informatie en aanmelden
De workshops vinden plaats op woensdag 10 mei in Sporthal Hoogerheyne in Heino. Er is een workshop van 13.30 tot 15.00 uur en een workshop van 15.30 tot 17.00 uur. Deelname kost € 9 en aanmelden kan via de website van het HOFtheater: www.HOFtheater.nl.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer