Workshop fermenteren van voedsel in Deventer

Leestijd: < 1 minuut

Fermenteren kun je leren.

Het is trendy maar ook een oud gebruik, het fermenteren, oftewel inmaken van voedsel met als doel het langer te kunnen bewaren. De Nederlandse zuurkool is er een mooi voorbeeld van, ook de kimchi uit Korea is een resultaat van fermenteren. Hoe je op een goede manier voedsel fermenteert krijg je deze avond gepresenteerd. Ook leer je de basistechnieken van wecken.

De workshop wordt georganiseerd op 20 april, in de Driehoek, Rielerweg 110, Deventer. Aanvang 19.30 uur.

Verdere informatie vind je op www.SDG-Deventer.nl waarbij de letters staan voor samen, delend, gemeenschappelijk. De Deventer groep organiseert gedurende het jaar trainingen en workshops waarbij je leert om te werken met producten uit de omgeving, en praktische handvatten krijgt om zo onafhankelijk mogelijk te zijn. Wij zijn een groep bewoners uit Deventer en omgeving die kennis willen delen en willen verbinden. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Bijdrage voor de kosten is ditmaal 5 euro.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App Salland1