Workshop Energie in eigen hand

De energieprijzen houden iedereen bezig. Hoe houd je de kosten in de hand. Maar minstens zo belangrijk is de vraag: hoe kunnen we in onze eigen energie blijven voorzien, ook wanneer bijvoorbeeld het energienet uitvalt. Ervaringsdeskundigen geven voorbeelden, tips en praktische informatie over hoe zij hun energie-voorziening in hun eigen huis hebben geregeld.

Een van de bestuursleden Dirk Metselaar legt uit: “Je kunt van alles zelf doen om je energierekening te verminderen, bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen of elektrisch gaan koken, maar wat doe je als de energie uitvalt? We helpen elkaar door met elkaar in gesprek te gaan om antwoorden te vinden op deze vragen zodat we onafhankelijk worden van onze omgeving.”

Het onderwerp wordt uitgebreid behandeld in een workshop in het kader van de reeks: ‘plezierig onafhankelijk worden’. Dit jaar zullen zes bijeenkomsten, workshops of excursies worden georganiseerd door SDG-Deventer. Waarbij SDG staat voor Samen Delende Gemeenschap. Kosten voor deze avond: 6 euro voor gehele avond, 3 euro voor deel van de avond.

Zie ook: www.sdg-deventer.nl

Donderdag 2 maart 19.30 Hof van Salland, Diepenveen. Zaal open vanaf 19.00

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer