Wordt Deventer geteisterd door een pyromaan?

Ook afgelopen nacht ging er weer een auto in vlammen op. De reeks met autobranden blijft voortduren, een plaag voor de autobezitters uit Deventer en de politie die naarstig op zoek is naar de veroorzakers.

Zaterdagnacht brandde een auto uit aan de Willem ten Rijnestraat. Zondagnacht aan de Sworminksweg. Deze laatste betrof een bijzonder kostbare auto die de brandweer kon doven. Echter kon het korps niet voorkomen dat de auto er naast ook beschadigd raakte door de hitte.

De uitgebrande auto zondagochtend aan de Ten Rijnestraat

De auto van zaterdagnacht kende twee brandhaarden (voor- en achterzijde), die van zondagnacht één. Die brand startte onder de motorkap. De politie onderzoekt beide autobranden en vraagt mensen ook op om informatie te delen. Mocht iemand iets verdachts hebben opgemerkt, neem dan contact op met de politie.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer