-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Winterse neerslag op komst

Kou op komst in Salland! Daarnaast wordt er ook nog eens natte sneeuw verwacht in de komende periode. Na een niet al te warme zomer, is deze voorspelling dan ook misschien niet hetgeen waar je op zit te wachten.

De komende dagen blijft het voornamelijk droog met hier een daar kans op een bui. Het wordt ongeveer zes graden en in de avond kan je te maken krijgen met plaatselijke mistbanken.

Morgen wordt blijft de temperatuur ongeveer hetzelfde met hier en daar kans op een kleine bui. De zon kan wel af en toe doorbreken, wat de dag al wat aangenamer maakt. Vriezen doet het ‘s nachts nog niet in Salland. De temperatuur zal tot twee graden boven nul dalen.

Op vrijdag slaat het weer om met hier en daar kans op buien gemengd met natte sneeuw. Door een combinatie van een regen, wind en lage temperaturen kan het buiten aanvoelen als ‘waterkoud’.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer