-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Winter Challenge bij Tennisvereniging Heino

Mooie aanbieding van tennislessen en vrij spelen voor jeugd en senioren

Winter Challenge TV Heino moet

impuls geven aan ledenbestand

HEINO – In coronatijd is sporten niet altijd vanzelfsprekend, maar de behoefte aan fysieke inspanning wordt eigenlijk alleen maar groter. Zeker als je dat zoals met tennissen ook nog eens in de gezonde buitenlucht kunt doen.

Alle reden voor Tennisvereniging Heino om juist op dit moment met een spetterende ledenwerfactie te komen. In samenwerking met de landelijke tennisbond KNLTB is de zogenaamde Winter Challenge opgezet.

Hierbij kan de jeugd (tot en met 17 jaar) drie maanden lang (november, december en januari) voor 30 euro onbeperkt gebruik maken van de banen. En krijgen ze daarbij ook nog eens vijf lessen van tennistrainer Erwin Mekers aangeboden. Senioren (vanaf 18 jaar) krijgen dezelfde deal en betalen 45 euro. De minimale groepsgrootte voor de lessen is zes personen.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer