Winnaars Diekmarktacties TTV Wijhe

Foto TTV WIJHE
Afgelopen zaterdag konden de bezoekers op de Diekmarkt bij de kraam van Tafeltennisvereniging Wijhe meedoen aan 2 activiteiten. Velen wilden wel een gokje wagen om het mooie boodschappenpakket van Albert Heijn te winnen. Liefst 4 bezoekers slaagden erin het juiste aantal van 128 balletjes precies goed te raden. Na loting bleek Henk Roetert Steenbruggen de gelukkige winnaar.
 
Ook het spelen tegen de tafeltennisrobot bleek een echte publiekstrekker. De eerste tegenstander legde de lat meteen hoog met een score van 21 uit 25. Na vele pogingen was er slechts een speler die de score wist te evenaren. Aan het eind van de middag werden de koplopers alsnog verslagen. Nick Heuvink bleek met een score van 22 net iets beter en won een grote slagroomtaart. De tweede prijs (tegoedbon Slagerij Ruiter) was na loting voor Siem Bult.
 
1 maand gratis kennismaken
TTV Wijhe kijkt terug op een geslaagde markt. Voor alle belangstellenden in tafeltennis èn dynamic tennis heeft ze mooie aanbieding. Iedereen die wil kennismaken met deze sporten mag vier weken gratis, vrijblijvend en onbeperkt komen kennismaken. Pas daarna hoeft te worden beslist over een eventueel (goedkoop) lidmaatschap. Graag tot ziens bij TTV Wijhe

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie