Winkelteams Gastvrij Wijhe tonen lef in service


Als onderdeel van een integraal plan van aanpak gericht op de versterking van het winkelgebied Wijhe, worden op initiatief van de ondernemersvereniging een 4 tal kennisavonden georganiseerd voor alle medewerkers uit het winkelgebied. Uniek in zijn soort, dat vond ook de Provincie Overijssel die dit innovatieve initiatief van harte ondersteund.

Iedere avond heeft een op maat geschreven programma en wordt geleid door professionals op het gebied van retail, service en winkelbeleving. Het doel: kennisdeling, onderlinge kruisbestuiving en bovenal het realiseren van een verdere kwaliteitsimpuls voor het winkelgebied.

?We zetten in Wijhe alles op alles om de hedendaagse consument maximaal van dienst te kunnen zijn?, aldus voorzitter van de ondernemersvereniging Tiny Bergevoet. ?De retailwereld verandert snel en de concurrentie met andere winkelgebieden en internet is een feit. We scoren in Wijhe gelukkig altijd hoog als het gaat om persoonlijke bediening, beleving van het winkelgebied en de goede bereikbaarheid. Dat is mooi, maar we moeten natuurlijk ons stinkende best blijven doen om de gun-factor van de consument te blijven verdienen!?

Voor de tweede keer op rij was de zaal van de Longhorn in Wijhe afgelopen week goed gevuld met een kleine 60 ondernemers en medewerkers uit het winkelgebied Gastvrij Wijhe. Afgelopen week stond de ?nieuwe consument? centraal en zijn er in gemixte teams (medewerkers van verschillende winkels door elkaar heen) uiteenlopende situaties ?onderzocht? waarmee de fysieke winkels en horeca gelegenheden in ons dorp steeds vaker te maken krijgen. Best spannend om de vertrouwde aanpak van klanten en gasten helpen, af en toe los te laten en jezelf uit te dagen mee te bewegen met de behoeftes van de ?nieuwe? klant.

?Fantastisch om te zien hoe iedereen zijn visie en ervaringen deelt en we sámen tot nieuwe inzichten komen. De reacties in de zaal weerspiegelen de passie van de medewerkers uit ons gebied en daar zijn we beretrots op natuurlijk! We kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst en we dagen de consument graag uit om zelf te komen ervaren of Gastvrij Wijhe haar naam eer aan doet!?

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie