Wijhe’92 wint eenvoudig eerste bekerduel

Leestijd: < 1 minuut

Wijhe’92 won dinsdagavond in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen kinderlijk eenvoudig van CSV’28 uit Zwolle. De uitwedstrijd eindigde in 5-0 voor de Wijhenaren. De uitslag was tevens de ruststand. In de tweede helft vielen geen doelpunten meer.

De Zwollenaren komen uit in de zaterdag 4e klasse. Het krachtsverschil was overduidelijk. De eerste tien minuten kon de thuisclub nog redelijk meekomen. Nadat Bas Heutink de 0-1 maakte viel het doek. De ruimtes werden enorm en mede door de snelle acties van Tjidde Koopman kwam de thuisploeg er niet meer uit.

Nieuwelingen Dauwe Booij en Bas Heutink maakten in het eerste officiële duel een doelpunt en ook Ricardo Heerink en Marijn platenkamp pikte een doelpunt mee.

De volgende bekerwedstrijd staat dinsdag 26 augustus gepland. Dan is Hoonhorst de tegenstander. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!