Wijhe’92 stelt John Beijen aan als nieuwe hoofdtrainer

Het Technisch Hart van Wijhe’92 is verheugd te kunnen melden, dat het met John Beijen de nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden voor het seizoen 2021-2022. Wijhe’92 heeft voor John gekozen na een proces, waarbij de mening van de spelersraad even belangrijk was dan die van het Technisch Hart. Ze kwamen daarbij unaniem tot de beslissing dat John de juiste man op de juiste plaats is voor Wijhe’92.

John is momenteel bezig aan zijn 4de seizoen bij tweedeklasser ZAC en heeft daarnaast de afgelopen 20 jaar bij tal van clubs op een vergelijkbaar niveau de nodige successen weten te behalen. Met John haalt Wijhe’92 dus een ervaren en vooral enthousiaste trainer in huis, die staat voor verzorgd en aanvallend voetbal. Daarnaast wil John zijn bijdrage leveren aan zowel de ontwikkeling van het team als de individuele ontwikkeling van de spelers waarbij plezier in het spel belangrijk moet zijn.

John Beijen kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “De digitaal gevoerde gesprekken met het Technisch Hart en de spelersraad waren op zich al bijzonder, maar ook inhoudelijk vond ik de gesprekken in ieder geval
erg prettig verlopen. Een tijdje terug speelden we met ZAC tegen en bij Wijhe’92 en toen werd ik aangenaam verrast door zowel het niveau van de spelersgroep als door de omgeving waarin dat gebeurde. Ik hoop dat als we over een paar jaar terug kijken, dat ik daar iets aan toe heb kunnen/mogen
voegen. Ik heb er veel zin in!!”

Wij kijken uit naar de samenwerking met John en wensen hem, de staf en de eerste selectie heel veel plezier toe in het seizoen 2021-2022.

Het Technisch Hart Wijhe’92

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer