Wijhe ’92 speelt doelpuntloos gelijk

Leestijd: < 1 minuut

Voetbalclub Wijhe ’92 heeft afgelopen zondag tegen tegenstander Grol uit Groenlo in eigen huis met 0-0 gelijk gespeeld. Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen, dit in verband met het overlijden van een oud speler van Grol.
In de eerste helft had Grol het initiatief. Het balbezit was duidelijk voor de bezoekers. Op de kans in de zevende minuut na, waarin Grol de bal via de binnenkant van de lat uit het doel zag stuiteren had de keeper van Wijhe ’92 het niet erg moeilijk. Aan het einde van de eerste helft kreeg Grol een goede kans op de 1-0 door een indirecte vrije trap die net overging.

In de tweede helft zocht Wijhe naar de aanval. Dit leidde niet direct tot gevaar. Halverwege de tweede helft kreeg Wijhe een aantal kansen. Via de Graaf ging de bal twee keer rakelings langs. Invaller Bart Pol had in blessuretijd nog de beste kans. Hij ging op de keeper af en werd ten val gebracht door de keeper van Grol in de zestienmeter. De scheidsrechter, die overigens een goede wedstrijd floot zag er geen overtreding in. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 0-0.
Trainer Alex Booy was na de wedstrijd gematigd positief. Over het dubieuze penalty moment in de blessure tijd zij hij: “Iedereen zag dat de bal op de stip moest, behalve de scheidsrechter”. Toch zag hij het gelijkspel als een terechte uitslag.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!