Wesepe wel Overwetering niet in finale districtbeker handbal Dames

Leestijd: 2 minuten

Zaterdag 21 mei stond in T?trefpunt in Gorssel  de halve finales van de districtbeker  handbal dames op het programma.
De  1 ste halve finale was de wedstrijd, Sc Wesepe ? Broekland/Nijhof.
Broekland kwam goed uit de startblokken en kwam met 3-0 voor, maar  Wesepe herpakte zich en na 15 minuten stond Wesepe  voor met 6-4. Waarna Wesepe doorpakte, tempo opvoerde en met rust op een verdiende voorsprong stond. Russtand 12-6.
Eigenlijk was Wesepe conditioneel een maatje te groot voor Broekland. Broekland probeerde wel,   maar was niet bij machten om de linies van Wesepe te doorbreken.
Wesepe liet zich niet meer van de wijs brengen. En na 2 helften van 30 minuten stond de eindstand 27-11 op het scorebord. Wesepe won en was de 1ste finalist die bekend was.

Mogelijk kon er een derby in de finale op het programma staan aangezien er in de 2de halve finale sSc Overwetering tegen Pacelli op het programma stond.

De eerste 15 minuten waren aantrekkelijk om te zien en ging gelijk op. De stand na 15 minuten was 6-6. De rest van de 1ste helft was er niet echt een bovenliggende partij, toch ging  Pacelli met 12-10 voorsprong de rust in.
Overwetering probeerde in het begin van de 2 de helft wat terug te doen en kwamen terug tot 12-13. Daarna was het verzet van Overwetering gebroken en konden ze eigenlijk  niet dichter bij Pacelli komen. Wat uiteindelijk tot een eindstand van 14-21 voor Pacelli leidde. Geen derby dus  als affiche voor volgende week zaterdag 28 mei op het programma. Dit was tevens de laatste wedstrijd voor de trainer van Overwetering hij stopt aan eind van dit seizoen

De finale wordt volgende week zaterdag 28 mei gespeeld tussen Sc Wesepe en Pacelli  om 20:30 eveneens in T?trefpunt in Gorssel op het programma. Daarvoor word de herenfinale gespeeld.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!