Werkzaamheden Deventer Welle starten maandag

De geplande werkzaamheden op de Welle, Onder de Linden en Kapjeswelle starten aanstaande maandagavond. Vanaf de Melksterstraat tot aan de Ossenweerdstraat wordt de deklaag en tussenlaag van het asfalt vervangen.

De voorbereidingen vinden plaats in de avond/nacht van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus tussen 19:00 en 06:00 uur. Er zal geen omleiding zijn, de weg blijft open, er wordt namelijk weinig hinder verwacht.

Geheel afgesloten
Van maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus vervangt een aannemer het asfalt. Die werkzaamheden zijn dan tussen 19:00 en 06:00 uur. De weg is dan wel geheel afgesloten, er zal een omleiding ter plekke (zie onderstaande afbeelding) zijn voor het doorgaande verkeer. De afrondende werkzaamheden staan gepland na 24 augustus, echter zal het verkeer daar weinig hinder van ondervinden.

Omleidingsroute

Bereikbaarheid centrum
Tijdens de werkzaamheden rijdt u het centrum in via de Melksterstraat. Het éénrichtingsverkeer via de Singel wordt daarvoor tijdelijk opgeheven. De Parkweg, Noordenbergsingel, Van Twickelostraat, Graaf van Burenstraat, Lindenstraat, Muggenplein en IJsselstraat blijven bereikbaar.

Op maandag 21 en woensdag 23 augustus rijdt u tussen 19:00 en 06:00 uur het centrum uit via de Nieuwe Markt richting de Ossenweerdstraat.

Op dinsdag 22 en donderdag 24 augustus rijdt u tussen 19:00 en 06:00 uur het centrum uit via Duimpoort richting de Pothoofd.

Gepaste snelheid
Speciale aandacht wordt gevraagd voor de mensen die aan de weg werken. De wegen zijn overdag open voor al het verkeer, maar pas je snelheid wel aan! Daarnaast zal de belijnen op veel plaatsen ook ontbreken.
Tenslotte is het niet mogelijk om te parkeren aan de Welle zolang de werkzaamheden daar plaatsvinden.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer