Wegens groot succes, derde editie Sterrit/autopuzzeltocht bij Manege Luttenberg

LUTTENBERG – De vorige keren, in coronatijd, was de autopuzzeltocht een enorm succes en daarom kan een derde editie niet uitblijven. Daarom presenteert Manege de Luttenberg in de weekenden van zaterdag 14 en zondag 15 januari en zaterdag 21 en zondag 22 januari opnieuw een sterrit/autopuzzeltocht.

De route meet een dikke 80 kilometer. “Een hele andere richting dan de vorige keren, maar wederom de moeite waard.” De deelnemers starten weer bij de manege op vooraf gereserveerde tijdstippen. Onderweg moeten ze verschillende opdrachten uitvoeren. Zo is het de bedoeling dat ze gedurende de route foto’s opsporen, waar letters in verborgen zitten die uiteindelijk de oplossing vormen.

Onder de juiste antwoorden worden enkele leuke prijsjes verdeeld. Ook voor de kinderen zijn er onderweg opdrachten. Daarnaast is gezorgd voor leuke tussenstops. Denk hierbij aan het bos met vele activiteiten en een mooie zandvlakte, dus neem een bal mee. De deelnemers komen zelfs langs een mooi strand. Verder zijn er onderweg ook veel mooie wandelroutes. Het is mogelijk om de route te volgen als bolletjes-pijltjessysteem (de moeilijkste variant) of als geschreven route met straatnamen. Meedoen (zonder tussenstops) neemt minimaal drie uur in beslag. De deelnamekosten bedragen 15 euro per auto.

De routedag en tijd reserveren is mogelijk via www.manegeluttenberg.nl. Meer informatie via sterrit@manegeluttenberg.nl. Binnen 48 uur ontvangt men dan een bevestiging.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer